Нові перспективи в Лубнах

Команда проєкту «Інтенсифікація впливу вчителів луганської області на процеси примирення і встановлення миру» ні на мить не зупиняється у прагненні якнайуспішнішого виконання його завдань і досягнення глобальних цілей. Наступним кроком стала проведена серйозна робота з інтеграції в проєкт освітнього простору м. Лубни Полтавської області.

Результативним наслідком цієї роботи стало підписання 24 червня 2022 року Меморандуму про співпрацю між ЛНУ імені Тараса Шевченка та Лубенською міською радою.

Цьому передувала зустріч членів команди проєкту й представників університету з місцевою владою м. Лубни, де обговорювалися питання консолідації ресурсів та потенціалу для отримання ефективних результатів у розвитку освітніх систем Лубенської територіальної громади та університету, розміщення частини підрозділів університету в м. Лубни для провадження освітньої діяльності та інтеграції в освітній простір Лубенської територіальної громади, відзначалися взаємовигідні перспективи розвитку університету й освітянської системи м. Лубни.

В урочистій атмосфері відбулося підписання схваленого напередодні депутатським корпусом міської ради Меморандуму про співпрацю між Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» і Лубенською міською радою Лубенського району Полтавської області, який підписали ректорка університету Олена Караман і Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

Уже 1 вересня університет розпочне роботу в м. Лубни, що дає підстави для впевненості в успішному продовженні реалізації проєкту.

 


 

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Команда проєкту