ТРК Донбас Онлайн: завершення реконструкції корпусів

Віталій Курило дав інтерв’ю для сюжету телеканалу ТРК Донбас Онлайн.

У рамках проєкту ,,Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення мируˮ завершуються ремонтні роботи на університетському об’єкті. Обласний теле- та радіоканал Донбас Онлайн відзняв сюжет про перебіг робіт.

У рамках сюжету керівник Проєкту дав інтерв’ю журналістам, де розповів про мету та завдання, складові Проєкту від ЄС. ,,Ми плануємо, що в цей корпус переїде частина студентів зі Старобільська та адміністрація. Наявний гуртожиток на 100 місць, окремо є викладацькі кімнатиˮ.

Віталій Курило анонсував, що 1 березня 2022 року буде відзначатися День народження університету вже в повністю оновленій будівлі, а навчання розпочнеться з 1 вересня.

Переглянути сюжет із ТРК Донбас Онлайн можна на  сайті інтернет-телебачення ЛНУ імені Тараса Шевченка ,,Університетська хвиляˮ за покликанням http://tv.luguniv.edu.ua/?p=1021.


 

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка