Онлайн-засідання керівного комітету

Відбулося чергове засідання керівного комітету проєкту ,,Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення мируˮ.

18 травня 2021 р. в онлайновому форматі відбулося чергове засідання керівного комітету проєкту ,,Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення мируˮ, у якому взяли участь представники ЛНУ імені Тараса Шевченка та партнери від ГО ,,Агенція освітніх ініціативˮ, ГО ,,Агентство стійкого розвитку Луганського регіонуˮ, Луганського обласного благодійного фонду ,,Альма Матерˮ.

Під час засідання учасники обговорили план ефективного використання коштів на 2021 рік, зокрема щодо вчасного завершення реконструкції навчального корпусу в м. Рубіжне, придбання меблів, устаткування, проведення соціологічних досліджень, розробки методичних матеріалів, розробки концепцій і затвердження документів, що регулюють діяльність центрів, тренінгів з управління проєктом та ін.

Окремим питанням розглянули стан підготовки документації для проведення торгів, технічних завдань по тренінгах. Також було визначено терміни проведення активностей з учителями регіону – жовтень 2021 року. Загалом було відзначено, що всі етапи проєкту станом на сьогодні проходять за графіком.


Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

За інформацією команди Проєкту