Тренінгова сесія

У рамках проєкту ЄС «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру» розпочалася тренінгова сесія.

19.10.2020 р. у межах Проєкту ЄС «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру», виконавцем якого є ЛНУ імені Тараса Шевченка, розпочалася тренінгова сесія з людиноцентрованого дизайну та дизайну громадських просторів для залучення представників цільових груп до проєктування функціональних зон в рамках Проєкту.

Тренінг проводиться в рамках партнерської угоди між університетом (координатором) та Громадською організацією ,,Агенція освітніх ініціатив” (бенефіціар).

Учасниками тренінгової сесії стали керівник проєкту Віталій Курило, голова Громадської організації ,,Агенція освітніх ініціатив” Ірина Мигович, науково-педагогічні працівники ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», які є координаторами 6 освітньо-культурних центрів, конференц-зали та (або) відповідають за ремонтні роботи  навчального корпусу й гуртожитку університету в м. Рубіжному: Олександр Меняйленко, Дмитро Ковальов, Ярослава Юрків, Антон Назмієв, Інна Григор’єва, Людмила Варяниця, Галина Богучарська, Вікторія Калініна.

Відповідно до Програми тренінгової сесії темою першого дня стало ,,Людиноцентроване проєктування”, під час якого обговорювалися теоретичні і практичні питання щодо сутності, змісту, етапів проєктування функціональних зон на засадах людиноцентрованого підходу в межах Проєкту.

Практико зорієнтованими завданнями, які виконували учасники тренінгу, були присвячені обговоренню змісту діяльності та потреб цільових груп в межах проєктування функціональних зон у рамках Проєкту, змісту і завдань проєктування громадських просторів на засадах людиноцентрованого підходу тощо.

Перший день тренінгової сесії завершився підведенням підсумків, плануванням наступного дня та дружньою вечерею.

 


Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

 

За інформацією команди Проєкту