Участь у вебінарі від ЄС

Команда університету в рамках проєкту ,,Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення та встановлення миру” взяла участь у вебінарі від ЄС.

29-30 липня 2020 року для фахівців з комунікацій проєктів ЄС в Україні проходив вебінар на тему ,,Планування комунікаційної стратегії”. Протягом 5 годин команда університету, у складі 10 чоловік, слухала цікаву та важливу для себе інформацію від Олени Лобової, партнера комунікаційної агенції E`COMM та ГО ,,Change Communication”, лідера напрямку розвитку комунікацій проєктів ЄС в проєкті ,,Комунікація Європи в Україні”/,,Communicating Europe in Ukraine”.

  • Ситуаційний аналіз
  • Що таке інсайт? Як його знайти?
  • Комунікаційні завдання. Комунікаційні повідомлення
  • Креативна концепція. Big Idea
  • Вибір каналів комунікації, включаючи медіа та цифрові канали
  • Комунікаційний план. Бюджет і ресурси

Вебінар був інформативно-насичений та зрозумілий. Не зважаючи на онлайн-формат, спілкування між учасниками було жвавим, а запропоновані завдання виконувалися швидко й цікаво. Завдяки цьому заходу фахівці з комунікаційних проєктів змогли дізнатися про кроки з підготовки ефективної комунікаційної стратегії та плану, розглянули детально ситуаційний аналіз, структуру комунікаційного потоку, співвідношення цільової аудиторії та стейкхолдерів, комунікаційні цілі, щодо.

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.