Чергова зустріч команди проєкту

Відбулася чергова зустріч команди проєкту «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру», де були обговорені поточні питання.


Основною темою зустрічі була готовність до проведення соціологічного дослідження. Соціолог Катерина Котеленець та член команди Олена Караман проінформували про стан підготовки матеріалу, зокрема про розробку опитувальників для викладачів/учителів та учнів/студентів, а також про кроки, які необхідні для подальшого провадження дослідження, про механізми залучення максимальної кількості зацікавлених осіб у районах області.
Олександр Меняйленко проінформував про фактичне завершення розробки окремого сайту проєкту (http://luteachrp.luguniv.edu.ua), його структуру та можливості, а також про створення youtube-каналу та електронної пошти (luteachrp@gmail.com) проєкту.
Дмитро Ковальов прозвітував про стан підготовки технічного проєкту реконструкції корпусу в м. Рубіжному. Уся технічна документація повністю готова й перебуває на експертизі.

Отже, робота продовжується, ПРЯМУЄМО РАЗОМ!!!