Участь у програмі “Study Tours to Poland”. День 3

Ректор університету Олена Караман, проректор з науково-педагогічної роботи Ярослава Юрків, викладач НН ІФЖ  Валерія Васик продовжують брати участь у Програмі Польсько-Американського Фонду Свободи «Study Tours to Poland”. (17-23.03.2024).

Третій день візиту відбувався у Варшавському економічному університеті SGH, який є одним з кращих ЗВО у Європейському просторі вищоі освіти, та Центрі ветерана закордонних місій Міністерства оборони Польщі.

У Варшавському економічному університеті учасники Програми познайомились з досвідом організації студентських ініціатив, прослухали доповіді про microcredentials (мікрокредитування): імплементація та визнання; процедуру визнання в SGH кваліфікації та результатів навчання, отриманих у закордонних закладів вищої освіти; забезпечення якості освіти: тенденції, практичний досвід і кращі практики та дізналися багато чого про сам Варшавський економічний університет SGH Warsaw School of Economics.

Завершився день дружньою вечерею, на яку були запрошені представниці післядипломної освіти Варшавського університету Jolanta Sujecka-Zajac та Польсько-Американської Фундації Свободи Katarzyna Swiatkiewicz.

Також перед учасниками Програми виступили студенти польських ЗВО, громадяни України, з презентацією досвіду студентської активності, спрямованої на допомогу і відновлення України в умовах війни та повоєнний період.

Візит організований Фондом «Лідери змін» та Фундацією польських ректорів у рамках програми “Study Tours to Poland” Польсько-Американського Фонду Свободи.

Fundacja Liderzy Przemian

STUDY TOURS TO POLAND #STUDY_TOURS_TO_POLAND2024

#studytourstopoland , #leadersofchange

#ЛНУ_імені_Тараса_Шевченка


 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.