Підвищення кваліфікації

Провідний фахівець відділу управління якістю освітньої діяльності пройшов підвищення кваліфікації з курсу «Розроблення професійних стандартів».

З 31 жовтня 2023 року по 01 грудня 2023 року включно провідний фахівець відділу управління якістю освітньої діяльності Сайбеков Максим Геннадійович пройшов курс на тему: «Розроблення професійних стандартів» та здобув базові знання та уміння щодо методичних підходів до розроблення, проведення публічного громадського обговорення, затвердження, введення в дію, перегляду та внесення змін до професійних стандартів.

Курс «Розроблення професійних стандартів» – це серія відеолекцій, розроблених Національним агентством кваліфікацій, що допоможе зрозуміти основні принципи розробки професійних стандартів, їх роль та сфери застосування.

По завершенню курсу Максим Сайбеков успішно пройшов тестування, набравши необхідну кількість балів та отримав сертифікат.

 

Команда Проєкту ЄС


 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.