Семінар для освітян

Студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка провели семінар «Запобігання та протидія булінгу у закладах освіти» для освітян.

25 жовтня здобувачі освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», тренери молодіжної мережі Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Данильчук Всеволод – здобувач 2 курсу спеціальності 035.065 Філологія. Східні мови та літератури (переклад включно), перша – китайська. Мова і література (китайська, англійська) факультету іноземних мов і Кузнецова Альона – здобувачка 2 курсу спеціальності 231 Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія навчально-наукового інституту педагогіки і психології в межах проєкту «Попередження гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу» провели семінар «Запобігання та протидія булінгу у закладах освіти» для освітян (класних керівників) Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №22 імені Олега Ольжича.

Під час семінару були висвітлені проблемні питання: Що таке булінг? Ситуація булінгу в Україні та нормативно-правова база. Види, ознаки та наслідки боулінгу. Разом із освітянами тренери опрацювали:

  1. 1. Порядок реагування на випадки булінгу (цькування);
  2. 2. Що робити/куди звертатися у випадках булінгу?.

Команда Проєкту ЄС


 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.