«Боротьба з тероризмом в Україні»

Представник правоохоронних органів м. Миргород провела лекцію на тему: «Боротьба з тероризмом в Україні».

16 листопада в ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулася онлайн-зустріч з представником правоохоронних органів м. Миргород, організованої відповідно до листа Служби безпеки України від 19.10.2023 та на виконання пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 січня 2021 «Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні».

На зустрічі були присутні керівники, викладачі та здобувачі освіти інститутів, факультетів та коледжів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка , які знаходяться на локаціях міст: Полтава, Лубни та Миргород.

Начальниця сектору ювенальної провенції Миргородського районного відділу поліції в Полтавській області , капітан поліції – Захода Яніна Сергіївна, у відповідь на офіційний запит приєдналася на зустріч та зачитала лекцію на тему : «Боротьба з тероризмом в Україні».

Яніна Захода поінформувала слухачів про небезпеку та масштаби  терористичних загроз в Україні; суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом у межах своєї компетенції. Вона також наголосила, що громадяни України на засадах довіри і співпраці можуть повідомити Службі безпеки України про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали можливість отримати відповіді на свої запитання.

Команда Проєкту ЄС

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.