Візит до Полтавської політехніки

Нещодавно відбувся  візит делегації навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту до Полтавської політехніки.

Директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка Олександр ДУБОВОЙ, завідувачка кафедри олімпійського та професійного спорту НН ІОЗіС Тетяна ПОЛУЛЯЩЕНКО та заступник директора з соціально-гуманітарної роботи НН ІОЗіС  Ірина ЯНОВИЧ завітали до колег  з  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Делегацію навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» родинно зустріли – декан факультету фізичної культури і спорту Ліна РИБАЛКО та завідувачка кафедри фізичної культури і спорту Лариса ОНІЩУК.

Під час зустрічі колеги-освітяни ділилися ідеями щодо спільних проєктів, студентських обмінів і наукових досліджень тощо.

Також у ході спілкування присутні обговорили подальшу співпрацю між закладами вищої освіти у сфері фізичної культури і спорту, яка спрямована на розширення можливостей для молоді та викладачів обох ЗВО.

Дякуємо факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за гостинність та співпрацю.

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.