Мережування як формат співпраці

Мережування як формат співпраці між кафедрами різних університетів України.

Мережування між кафедрою банківської справи та страхування НУБІП України та кафедрою фінансів, обліку та банківської справи ЛНУ імені Тараса Шевченка відкриває нові можливості для співпраці та обміну знаннями. Це сприяє інтеграції ресурсів, дослідницьких проектів та передових практик у фінансовій, банківській та страховій сферах, а також проведенню спільних наукових конференцій, семінарів та майстер-класів, лекцій, що відіграє важливу роль у професійному розвитку викладачів та здобувачів освіти обох університетів. Така співпраця забезпечує обмін досвідом та ідеями, що підвищує якість освітніх програм та готовність випускників до роботи.

У рамках кооперації між кафедрами 12 грудня 2023 року к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування НУБІП України Олексій Андрійович Муравський провів гостьову лекцію на тему «Створення і організація діяльності комерційного банку» з ОК «Банківська справа» для наших здобувачів освіти бакалаврського рівня. Змістовна та цікава лекція викликала значний інтерес серед аудиторії. Олексій Андрійович поділився цінним досвідом та практичними порадами, зосередившись на важливих питаннях створення та реєстрації банківської інституції, тенденціях сучасного розвитку банківського сектору України.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри висловлюють щиру вдячність колезі за цікаву та інформативну лекцію.

 

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.