Майстерня розвитку органів студентського самоврядування

31 жовтня у ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбувся  тренінг-майстерня розвитку органів студентського самоврядування закладів вищої та фахової передвищої освіти Полтавської області.

На  заході  були присутні ректорка, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олена Караман, голова профспілкової організації університету, кандидат педагогічних наук. доцент Володимир Мороз,  голова студентського директорату навчально-наукового інституту педагогіки і психології,  заступник голови, лідери академічних груп та  представники від інших структурних підрозділів університету. Організовано тренінг згідно з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні  та в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу. У ході якого розглянули  складові плану роботи ОСС: планування та організація роботи органів студентського самоврядування, зовнішня діяльність ОСС, спілкування та взаємодія зі студентами, покращення якості освітнього процесу, участь в управлінні закладом освіти, інформаційна та проєктна діяльності, оцінка та підсумки роботи ОСС та ін. Команда була зібрана з  творчих та креативних здобувачів освіти, які прагнуть до розвитку студентського самоврядування в університеті, готові  вчитись та долучатись до процесів відновлення.

Усі учасники заходу були активними, відкритими, щирими та готовими допомогти у реалізації ідей проєкту. Кожен здобувач освіти  інституту педагогіки і психології отримав великий заряд енергії для втілення  перспективних задумів щодо  удосконалення роботи студентського директорату НН ІПП.

Команда Проєкту ЄС


 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.