Зустріч з вихованцями ОЦЕВУМ

Викладача кафедри культурології та кіно-. телемистецтва було запрошено на зустріч з вихованцями ОЦЕВУМ.

24 квітня викладача кафедри культурології та кіно-. телемистецтва Олександра Калашника було запрошено на виховний захід до Полтавський обласний центр естетичного виховання учнівської молоді.

Завершуючи трилогію з національно-патріотичного виховання, відділом організаційно-масової роботи була проведена виховна година «З Україною в серці. Кінематограф» для вихованців середнього та старшого шкільного віку. Діти ознайомилися з історією українського кіно та послухали корисні поради про зйомку документального кіно від Олександра Калашника, члена Національної спілки кінематографістів України, викладача НН Інститут культури і мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Також вихованцям ОЦЕВУМ був показаний авторський документальний фільм Олександра Калашника «Репетиція» про подій від Помаранчевої революції 2004 року до початку російської агресії проти України 2014 року.

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка