Профорієнтаційна робота ННІІМВСПН

5 травня навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально політичних наук продовжує активну профорієнтаційну роботу серед випускників 11-х класів Фастівськоі громади.

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.

Директор інституту Антон Бадер розповів про правила прийому у 2023 році, був продемонстрований загальноуніверситетський ролік, де детально та змістовно описані всі інститути та спеціальності нашого університету.
Після презентації була жвава та активна дискусія, випускники задавали питання щодо складання НМТ, переваги навчання та багато іншого.

Керівництво інституту історії, міжнародних відносин і соціально політичних наук щиро вдячно Шалганцевій Інні Іванівні за організаційну підтримку.

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка