Участь у Всеукраїнському конкурсі та студентській олімпіаді

Фаховий коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка вітає з перемогами неймовірно талановиту здобувачку освіти 1 курсу спеціальності «Дизайн» Новікову Ольгу у Всеукраїнському конкурсі.

Про таких студентів як Оля, кажуть обрала свою майбутню професію за покликанням, вона дуже гарно малює. Протягом грудня 2022 року – лютого 2023 року Оля брала участь  у Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця» у рамках Національного фестивалю «Код Нації», де отримала диплом учасника конкурсу у номінації «Мальовнича Україна».

Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідних до тематики Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця», які спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного «Коду Нації» крізь призму автентичної культури, історії та традицій. До того ж, у рамках волонтерської ініціативи Фестивалю, ВЕСЬ прибуток з Конкурсу було передано на підтримку ЗСУ.

З 6 лютого по 4 березня 2023 року, проходив І етап (університетської) Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Дизайн» та «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», НН ІКМ ЛНУ імені Тараса Шевченка, здобувачка освіти посіла 2 місце у номінації «Живопис».

Від щирого серця вітаємо переможницю! Бажаємо успіху, творчого натхнення та позитиву кожен день!

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка