Міжнародна науково-практична конференція РМУ

27-28 квітня відбулася І міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Актуальні питання, проблеми та перспективи розвитку науки та освіти».

Конференція проводилась Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Радою молодих учених і здобувачів вищої освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Університетом Матея Бела (Банська Бистриця, Словацька Республіка), Лодзінським університетом, (Республіка Польща), Європейським інститутом подальшої освіти (Словацька Республіка), Університетом Святого Джозефа (Індія), Коледж Санвей (Малайзія) та Центром науково-дослідної співпраці: Польща-Україна. Конференція налічувала 15 тематичних напрямів, які охоплювали кожен структурний підрозділ університету.

З вітальним словом до учасників звернулися доктор педагогічних наук, професор та ректор пані Олена Караман, доктор фізико-математичних наук, професор та проректор з науково-педагогічної роботи пан Анатолій Жучок,  доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки, маркетингу та підприємництва, професор Лодзінського університету, Республіка Польща пан Вячеслав Чеботарьов.

Відкрила конференцію голова організаційного комітету конференції, викладач кафедри теорії та практики перекладу, голова Ради молодих учених і здобувачів освіти Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пані Ольга Корінська, яка побажала усім учасникам творчої наснаги та найскорішої перемоги. Вона наголосила на тому, що учасники конференції у цей день зібралися саме для того, аби продовжувати відновлення освітньої та наукової діяльності в умовах воєнного стану.

Всі учасники згодом отримають збірник наукових доповідей та сертифікати учасників конференції.

Більш того, організаційний комітет продовжив прийом робіт для публікації у збірнику конференції до 20 травня 2023 року, оскільки попит від колег неймовірно великий.

Бажаємо кожному удачі та мирного неба!

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка