Наша студентка отримала стипендію Лубенської міськради

Студентка Луганського національного університету імені Тараса Шевченка отримала стипендію Лубенської міської ради.

Нагородження стипендіатів відбулось 23 червня на урочистій щорічній церемонії «Обдарованість» у Лубенському кінотеатрі «Київська Русь».

На заході були присутні: Голова Лубенської міської ради та представники виконавчого апарату, представники Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, педагогічні колективи загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти,    випускники шкіл, їх батьки,  освітяни, викладачі, студенти університету.

Талановиті юнаки і дівчата Лубенщини отримали дипломи і грошові винагороди за особисті та колективні досягнення в сфері науки, культури, мистецтва та громадської діяльності. І це не просто якісь дипломи, не просто стипендії – це велика праця, їх розум, знання і майбутній розвиток нашої країни, це визнання таланту, потенціалу та вдячність за їх працьовитість. Це яскравий приклад підтримки творчого потенціалу обдарованої  молоді Лубенської територіальної громади.

Відзнаки юним обдаруванням вручали Лубенський міський голова – Олександр Грицаєнко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту – Світлана Скиба.

Однією з таких стипендіаток стала студентка Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Седельнікова Ірина Віталіївна, яка отримала стипендію розміром  5000 гривень за високий рівень навчальних досягнень і успіхи у реалізації набутих знань. Седельнікова Ірина – здобувачка вищої освіти магістерського рівня, спеціальність 231 «Соціальна робота, соціальна педагогіка і практична психологія», якою ми щиро пишаємося.

Призначення стипендії Лубенської міської ради спрямоване на реалізацію права кожної дитини брати участь у науковому, культурному і творчому, спортивному житті суспільства (ст. 31 Конвенції ООН про права дитини), виховання громадянина України і патріота рідного міста, залучення підростаючого покоління до розкриття свого потенціалу, формування інтелекту, духовності як ефективного засобу соціалізації дітей та підлітків.

Вітаємо Ірину Седельнікову з високим досягненням і бажаємо, аби отримана стипендія надихала на нові успіхи та сприяла реалізації її наукового потенціалу!

Вітаємо всіх стипендіатів і бажаємо цікавого навчання, нових професійних здобутків та втілення усіх наукових та творчих проєктів!

Перемагаєте ви – переможе Україна!

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка