Збройне насилля: сучасні процеси світової глобалізації та їхній вплив на Україну

На кафедрі політології та правознавства відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Збройне насилля: сучасні процеси світової глобалізації та їхній вплив на Україну».

11 квітня 2023 р. на кафедрі політології та правознавства в рамках  заходу «Дні науки-2023 р.» відбулася Всеукраїнська наукова конференція  «Збройне насилля: сучасні процеси світової глобалізації та їхній вплив на Україну».

Засідання проводилося в онлайн-форматі з використанням платформи «Microsoft Teams». Розпочав конференцію директор навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук, доктор політичних наук Бадер А.В., який звернув увагу на нові виклики та загрози, які постали перед українською державою внаслідок російської агресії.

Учасники заходу відзначили високий рівень організації та технічного забезпечення наукового онлайн-форуму і висловили побажання продовжити серію конференцій за названою тематикою в наступному році.

 

Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка