Всеукраїнська наукова конференція

10-11 листопада в ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулася Всеукраїнська наукова конференція в межах Проєкту ЄС «Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення і встановлення миру».

На базі кафедри соціальної педагогіки навчально-наукового інституту педагогіки і психології ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулася Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Особистість у фокусі соціогуманітарних, педагогічних та психологічних наук», метою якої стала популяризація наукових здобутків молодих учених України щодо вивчення особистості у фокусі соціогуманітарних, педагогічних та психологічних наук; налагодження співпраці між здобувачами вищої освіти як молодих науковців.

У роботі конференції взяли участь більш ніж 80 молодих науковців з різних закладів вищої освіти України, окрім ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» це здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівних вищої освіти: Хмельницького національного університету, Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького інституту соціальних технологій Університету «Україна», Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ін.

За підсумками роботи конференції опубліковано збірник наукових праць студентів «Науковий пошук молодих дослідників».

Дякуємо всім молодим ученим, які взяли участь у нашому заході. Сподіваємося, що цікава та плідна робота конференції надихнула Вас до подальших наукових досліджень.

До наступних зустрічей!

 

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Команда проєкту