ЛНУ імені Тараса Шевченка – лідер вищої освіти України

На ХІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2022» Луганський національний університет імені Тараса Шевченка отримав Гран-прі «Лідер вищої освіти України» та три золоті медалі за участь у тематичних номінаціях.

23 – 25 листопада 2022 р. в м. Києві відбулися довгоочікувані заходи – ХІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022» й Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», які в умовах воєнного стану в Україні проходили в змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно).

У межах виставки для учасників були проведені рейтинговий виставковий конкурс та конкурс з 12-ти тематичних номінацій.

ЛНУ імені Тараса Шевченка за традицією взяв участь в обох конкурсах. І переміг!

За результатами рейтингового виставкового конкурсу Університет отримав Гран-Прі «Лідер вищої освіти України».

Діяльність університету оцінювалася за результатами всіх напрямів роботи: результати вступної кампанії, освітня діяльність, науково-дослідна та інноваційна діяльність, міжнародна діяльність та інтернаціоналізація, соціально-гуманітарна діяльність, розвиток матеріально-технічної бази та фінансово-економічна діяльність. З цією метою аналізувався й оцінювався звіт ректора та кількісні показники діяльності університету за 2021 рік за наданою організаторами формою.

Також університет узяв участь у конкурсі наукових робіт з трьох тематичних з дванадцяти та отримав три золоті медалі!

Конкурсні роботи були підготовлені навчально-науковим інститутом педагогіки і психології (автор В. Степаненко), навчально-науковим інститутом торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму (автор В. Володавчик) та ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» (колективна робота).

Експертна оцінка надісланих конкурсних робіт була проведена науковцями й фахівцями Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», за результатами якої всі три роботи Університету отримали найвищі бали.

Перемога Університету в ХІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2022» в умовах війни росії проти України та другого переміщення є свідченням того, що в усі часи він був і залишається лідером вищої освіти в Україні, ініціатором різних освітніх і наукових інновацій, незламним провідником передових національних ідей серед населення України. Нехай ця перемога буде відповіддю ворогу на злочинні дії проти українського народу та кроком до Великої Перемоги України у кровавій та жорстокій російсько-українській війні!

 

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

Команда проєкту